Present till henne, om vi skall följa samma mönster i present till honom, dvs att vi tänker lite i könsroller, så kan kläder vara en lämplig present.
Närmare bestämt kläder som uppskattas av förhoppningsvis honom också. För det sägs att delad glädje är dubbel glädje.
Sexiga underkläder brukar uppskattas av både män och kvinnor. Med matchande strumpor kan det verkligen bli pricken över i för trivsel för båda parterna.
Mer neutralt om man tänker sig en present till någon utanför familjen kan vara att leta rätt på en trevlig bikini och ge bort som present. Ett problem med att ge kläder brukar vara det här med att hitta rätt storlek. Ett problem som även finns inom en familj. Inte så många som har kontroll på vilken storlek deras partner har, eller ens barn för den delen heller. Fast om vi fortsätter könsrollstänkandet brukar i allmänhet kvinnor ha lite bättre hum om vilka storlekar resten av familjen har ifråga om kläder. Många män har ingen aning om vilka storlekar de har själv ens.
 


 
Andra produkter till henne kan ligga inom hälsoområdet. Nu är de produkterna inte bara till för kvinnor men de passar också. För de som är måna om sin hud finns ett antal olika krämer och salvor för hudvård. En sådan produkt är Jabushe, en dag- och nattkräm. En definitiv kvinnlig produkt är däremot ett graviditetstest, vilket kanske kan behövas när kläder i stycket ovanför används. För att återgår till den mer schablonmässiga synen på manligt och kvinnligt kan man konstatera att smycken av olika slag fungerar bra som en present till henne.
Nu går ju smycken bra även till killar även om det kanske inte alltid är så vanligt att det förekommer.
Men där är det en fråga vad som avses med smycken. Om man tänker på en ring i örat så är ju det på ett sätt också ett smycke.
 
Skall man sedan vara ännu mer könsfixerad i presentväg så är ju vikt något som många kvinnor brukar bry sig om. Sin egen alltså. Och det i många fall på ett sätt som är osunt och inte bra för hälsan.
Nu är det som så mycket annat något som styrs av tidens modeväxlingar och just nu sedan ett antal år tillbaka är det trådsmala idealet något att eftersträva. Fast att ge bort bantningspiller är nog inte så lockande kanske. Speciellt inte om hon inte tycker sig ha problem med vikten. Utan det blir ju indirekt en uppmaning att hon skall börja tänka på bantning. Eller indirekt, det är väl så direkt det överhuvudtaget kan bli. Så det presenttipset är nog inget att följa.